Susanne Min - Ademcoaching Amsterdam

Psycholoog, ademcoach, reikimaster

Ik ben gefascineerd door de werking van ademcoaching omdat het je op de meest natuurlijke manier ruimte geeft en bij jouw eigen waarheid brengt. Je adem is er altijd. Als je dit persoonlijke instrument goed weet te gebruiken is het een geweldig medicijn om je hoofd en lichaam in balans te brengen.

Als psycholoog geloof ik in de kracht van gesprekstechnieken om te werken aan het veranderen van patronen. Mijn eigen pad heeft me echter ook doen inzien hoe waardevol het is om niet aan alles woorden te willen geven, maar juist het verhaal los te laten en puur te ervaren wat er ervaren wil worden. Uit het hoofd, in het lichaam. Voorbij praten en denken, om te voelen wat er echt is. Ik ga er hierbij vanuit dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Daarom kies ik voor een holistische benadering door lichaamsgerichte technieken te betrekken bij de behandeling van psychische klachten en vice versa.

In mijn werk bij Jellinek Verslavingszorg werk ik daarnaast met onder andere Cognitieve Gedragstherapie, ACT, Mindfulness en EMDR ter ondersteuning van mensen die bekend zijn met verslaving, angst- en stemmingsklachten en trauma. Deze kennis biedt mij een breed scala aan interventies om in te zetten tijdens de ademcoaching, net wat jij op dat moment nodig hebt.

Ik ben er van overtuigd dat ieder mens de kracht bezit om de balans te herstellen in zichzelf. Op bepaalde momenten in het leven is het helpend om daar ondersteuning bij te zoeken. Ik bied je graag deze hulp. Je bent van harte welkom om te ervaren wat de ademhaling voor jou kan betekenen!

Reviews